marți, 19 septembrie 2017

Avantaje ale montarii jaluzelelor la exterior

Poti sa vezi cate avantaje aduc jaluzelele exterioare din aluminiu care devin din ce in ce mai populare si reprezinta o solutie ideala de personalizare a aspectului unei case. Preturile pentru acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca oricine isi va permite sa apeleze la ele si sa se bucure de toate plusurile aduse.

Sporirea izolarii termice si fonice

Cu totii stim cat de mult cresc facturile la incalzire in timpul iernii, insa jaluzelele exterioare din aluminiu sporesc performantele cu pana la 20%, ceea ce presupune economii importante iarna, dar si vara, atunci cand aparatul de aer conditionat depune mai putin efort pentru a asigura o temperatura stabila, care sa nu fie influentata de cea din exterior. Totodata, zgomotele de afara nu mai sunt la fel de deranjante, motiv pentru care orice client se poate odihni in cele mai bune conditii in propria locuinta, intrucat si izolarea fonica este sporita cu 20%.

Controlarea luminozitatii

Soarele puternic din timpul zilei poate fi foarte deranjant, iar cu ajutorul jaluzelelor se controleaza cu usurinta luminozitatea din interior. In plus, pe aceasta cale se obtureaza si vederea curiosilor, lucru ideal, in special, in cazul cladirilor aflate pe strazi aglomerate sau in apropiere de altele.

Tine musafirii nepoftiti la distanta

Cei care locuiesc la casa se pot confrunta oricand cu problema hotilor, insa odata cu instalarea unor jaluzele exterioare din aluminiu se blocheaza calea de acces preferata a acestora. Astfel, se promite un mediu mult mai sigur, bunurile si cei dragi aflandu-se in cele mai bune conditii, lipsiti de griji.

Durata de viata


Poti sa vezi aici faptul ca jaluzelele din aluminiu sunt foarte rezistente si se prezinta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, durata minima de viata fiind de 10 ani, insa aceasta poate fi prelungita considerabil daca se respecta toate regulile cu privire la intretinere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu