joi, 13 octombrie 2016

Regimul hotelier un nou business pe piata inchirierilor

Cei care aleg inchirieri in regim hotelier se bucura de numeroase avantaje, apartamentele, casele si garsonierele disponibile in cadrul acestui sistem fiind tot mai multe, in timp ce conditiile oferite variaza, fiind pentru gusturile si bugetul fiecaruia. Astfel, este mult mai comod si mai usor sa calatorim in orice regiune a tarii, stiind ca intotdeauna vom gasi un loc de cazare pe gusturile noastre.

Mai multe economii

Cu siguranta ca mare parte a bugetului unei vacante este pregatit pentru cazare, motiv pentru care aceasta trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte. In schimb, oricine s-ar bucura sa faca economii daca ar avea ocazia, iar regimul hotelier este unul foarte avantajos din punct de vedere financiar. De exemplu, pentru o noapte de cazare la un hotel de 3 stele pe litoral, oaspetii trebuie sa achite minim 200 de lei pe noapte, in functie de localizare. In acelasi timp, pentru o suma similara se poate inchiria un apartament cu doua camere in care sa poata fi gazduite 4 persoane in conditii bune.
Suprafata mai mare.

O camera de hotel obisnuita nu dispune de mai mult de 10 metri patrati, fapt care poate fi deranjant pentru oaspeti deoarece nu au la dispozitie spatiul pe care si l-ar fi dorit pentru a avea parte de o sedere mai confortabila. In schimb, chiar si cea mai mica garsoniera ce poate fi inchiriata in regim hotelier, se poate lauda cu minim 20 de metri patrati, in timp ce economiile facute ajung si pana la 40%.

Toate in acelasi loc

Asadar, cei care cauta inchirieri in regim hotelier in diferite zone ale tarii, trebuie sa stie ca gasesc cele mai bune oferte la E-Stabil, indiferent daca este vorba de un oras de vizitat precum Sibiu, Brasov, Cluj-Napoca sau Bucuresti, fie de o statiune montana, ori una de pe litoral.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu