luni, 19 septembrie 2016

Cu cine alegem sa facem reviziile la centralele termice

Cum tot mai multe locuinte dispun de propria centrala termica, proprietarii se pot bucura de mai mult confort pe durata iernii, insa au si o responsabilitate in plus, iar dispozitivul trebuie verificat periodic pentru a functiona in parametri optimi. Pro Constructo vine in ajutorul nostru prin serviciul de revizie centrala termica, cu ajutorul caruia putem avea garantia ca instalatia nu se deterioreaza cu trecerea timpului si se evita o multime de riscuri.

Numeroase avantajePe langa faptul ca o revizie este impusa de lege si trebuie efectuata la fel ca in cazul masinilor, la
fiecare 2 ani, in caz contrar centrala functioneaza in afara legii, iar proprietarii pot fi sanctionati, acestea asigura si mai mult confort prin faptul ca functioneaza perfect. Proprietarii au posibilitatea de a invata mai multe modalitati prin care dispozitivele sa ruleze in cele mai bune conditii, sa fie mai sigure si sa faca economii.

Unul dintre principalele motive pentru care optam pentru o centrala termica este acela de a face economii, insa daca acestea nu sunt verificate periodic pentru ca specialistii sa se asigure de conditii, atunci riscam ca economiile sa fie mult mai dificil de facut. Fiecare centrala termica are garantie, mai mare sau mai mica, in functie de producator, insa aproape in toate cazurile aceasta se va putea pierde in cazul in care proprietarii nu efectueaza revizie centrala termica conform specificatiilor din carte.

Doar profesionisti
Mai mult decat atat, este esential ca verificarea sa se faca doar de catre profesionisti autorizati ISCIR, in caz contrar, din nou, garantia va putea fi pierduta. Iar cum aceasta este, in cele mai multe cazuri, de peste 5 ani, clientii pierd un avantaj foarte important. Costurile pentru revizie variaza de la o companie la alta in functie de producatorul centralei termice, insa in orice caz, sumele sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu