duminică, 23 octombrie 2016

Biletele de avion ieftine ne ajuta sa descoperim lumea

Calatoriile in strainatate dar si in tara sunt mult mai confortabile in ziua de azi deoarece se gasesc bilete de avion ieftine pe toata durata anului si catre orice destinatie importanta. Pe piata din Romania opereaza mai multe companii aeriene de la Tarom, la Blue Air, Wizz Air, Ryan Air, Turkish Airlines si nu numai, iar fiecare dintre acestea isi atrag calatorii prin oferte imbatabile. Asadar, cele mai importante orase ale Europei sunt mult mai accesibile, multe dintre zboruri fiind chiar directe pentru mai mult confort si mai putin timp irosit prin aeroporturi, asteptand zborurile de legatura.

Locuri de vizitat

Una dintre cele mai vizitate tari in randul romanilor este Italia, iar principalele orase sunt Milano, Roma, Venetia, Florenta, Bologna, Catania sau Napoli, locuri in care turistii se pot bucura atat de frumuseti naturale, cat si monumente istorice importante. Insa cel mai popular oras al lumii este capitala Frantei, vizitat anual de cateva milioane de oameni, iar zboruri directe sunt din mai multe orase din tara, de la Bucuresti, Cluj-Napoca sau Iasi.
Si Spania se poate lauda cu o multime de atractii, cele mai vizitate fiind Madrid, Barcelona sau Sevilla, in timp ce calatorii care sunt in cautarea vremii potrivite pentru mai multe luni pe an merita sa viziteze Portugalia, Grecia sau Turcia, de la Lisabona, pana la Atena sau Istanbul.

Zboruri interne

Bilete de avion ieftine se gasesc si pentru zborurile interne, fiind mult mai comod pentru oricine sa ajunga dintr-un colt in altul al tarii in cel mai scurt timp. Constanta, Oradea, Timisoara, Cluj-Napoca, Bacau, Iasi, Bucuresti sunt doar cateva din orasele care sunt astazi foarte accesibile. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nu mai sunt justificate calatoriile cu trenul sau autocarul, care propun aceleasi tarife, insa o durata mult mai lunga petrecuta pe drum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu