sâmbătă, 1 mai 2021

Avantajele mașinilor de brodat de la Limarom

Este deja bine cunoscut faptul că de-a lungul timpului am ajuns să fim unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri în ceea ce privește producerea și personalizarea de textile adresate către mai multe domenii de activitate, printre care cel mai des au fost exploatate cel medical, culinar sau educațional. Ceea ce poate că nu este la fel de cunoscut este faptul că, pe lângă procesul de personalizare prin brodare pe care îl realizăm de atât de mulți ani, comercializăm și mașini de brodat pentru cei care doresc să beneficieze de acest artificiu în mod individual.


Selecție multiplă de modele

În lista noastră de articole disponibile veți putea găsi variate modele care să se adapteze în funcție de rezultatele pe care doriți să le obțineți, atât în variantă second hand, cât și proaspăt produse.

Astfel că, propunem aceleași mecanisme inovatoare pe care le utilizăm și noi în procesul de producție, care pot fi adaptate în funcție de nevoile și preferințele clientului, acesta putând beneficia de o ofertă personalizată.

Mărcile cu care am ales să colaborăm sunt unele de renume internațional, printre care regăsim  nume precum: Axiom, Voyager sau Happy. Acestea se pretează la aplicații de broderie computerizata și, de asemenea, au funcționalități ce automatizează procesul venind în ajutorul posesorului, în vederea obținerii unei productivități ce poate atinge un nivel maxim.

Prețul pentru o mașină nouă simplă, produsă de brandul Happy ajunge până la 4.600 de Euro, fiind și cea mai ieftină variantă din oferta noastră. Aceasta, ca specificații distincte cuprinde opțiunea de schimbare automată a culorii de brodat, funcții de iluminare locală, detector optic pentru rupere/terminare fire, un capăt de prelucrare care poate opera cu până la 12 culori, spațiu de brodare de până la 400x500 cm, plus un port USB pentru a realiza transferul modelelor și conexiune LAN pentru lucru în rețea, cu tăietor automat de fire.

Pe de cealaltă parte, cea mai nouă și dotată dintre modelele de mașini pe care le comercializăm este mașina de brodat second hand cu 6 capete Happy HCGX-1506-45TTC, care ajunge până la prețul de 11. 900 de Euro. Aceasta dispune de opțiunea de schimbare automată a culorii de brodat, funcția de tăiere automată, display LCD ce presupune posibilitatea de a vizualiza procesul de executare a brodării în timp real, plus dotarea cu butoane numerice pentru a facilita  selectarea acelor, posibilitatea de a schimba manual culorile, butoane pentru deplasarea gherghefurilor și alte funcții specifice ce pot fi realizate atât manual, cât și automat.

Limarom asigură transportul comenzii oriunde în țară, plus instalare și asistență tehnică pentru utilajele comercializate. În plus, pentru orice mașină de brodat comandată de la noi, veți achita prețul de producător, fără costuri suplimentare sau taxe ascunse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu