joi, 9 mai 2019

Cum am castigat mai mult spatiu in locuinta


Balconul este locul tau unde imbratisezi apusul si saluti rasaritul.Pentru ca multi dintre noi locuim la bloc, balconul a ajuns sa fie din ce in ce mai des, o oaza de relaxare si de verdeata.Stim ca de cele mai multe ori balconul este folosit ca spatiu de depozitare, dar are tot ce ii trebuie ca sa merite sa fie amenajat intr-un mod cat mai placut si sa fie dedicat momentelor in care ajungem seara tarziu acasa si tot ce ne dorim este sa ne bucuram de un ceai si de putina liniste.Pe piata exista diferite optiuni de amenajare ingenioase si practice, astfel incat balconul va deveni altceva decat un spatiu unde ne uscam hainele.

Pentru ca toate aceste lucruri sa devina realitate, acum exista tamplarie-pvc-al.ro care pune la dispozitie serviciul de inchidere verande si balcoane.

Balconul poate fi inchis cu tamplarie din PVC sau din aluminiu, in culori de alb, maro sau imitatie de lemn.Tot la DHN este posibil serviciul de inchidere balcon cu acoperis pentru parter sau ultimul etaj fara balcon deasupra, streasina si glafuri exterioare sau interioare de diferite latimi si culori.

O alta posibilitate pusa la dispozitia clientilor de catre DHN este varianta de inchidere balcon cu folie transparenta.Aceasta este foarte rezistenta la intemperii si poate fi montata atat sub forma de prelata cu nopsuri si bride cat si sub forma de roleta exterioara sau copertina cu rulaj pe tamburul superior, actionata cu lant din interior sau cu manivela din exterior.

Veranda este un spatiu de aer liber ce este ideal pentru a-ti petrece timpul liber in serile racoroase de vara.Poate ai fi tentat sa crezi ca amenajarea verandei este costisitoare si necesita schimabri majore pentru obtinerea confortului si efectului estetic dorit.Datorita DHN acum este posibil sa faci schimbari de efect, care te vor ajuta sa obtii rezultatul dorit.

Exista varianta de a va inchide veranda cu tamplarie din PVC sau din luminiu, in nuante de alb, maro sau imitatie de lemn, in varianta de tip logie, cu 1 sau 2 laterale, pe colt, in segmente, sau chiar pe rotund, in segmente.

De altfel, veranda poate fi inchisa si cu folie transparenta care este foarte rezistenta la intemperii si poate fi montata sub forma de prelata cu nopsuri si bride sau sub forma de roleta exterioara sau copertina cu rulaj pe tamburul superior, actionata cu lant din interior sau cu manivela din exterior.
Veranda este un spatiu functional pe care merita sa-l exploatam pentru confortul propriu, iar in cazul in care este acoperita, este cu atat mai bine.O veranda de dimensiuni generoase poate fi transformata cu usurinta intr-un spatiu pentru servit masa, unde musafirii vor fi incantati de transformarea acesteia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu