sâmbătă, 10 octombrie 2015

Era timpul pentru o schimbare...

                Ma plictisisem de prea mult timp de job-ul meu incadastru si intabulare asa ca m-am hotarat sa fac o schimbare si sa incerc o afacere pe cont propriu. Avand in vedere ca si prietena mea era destul de obosita de programujl naucitor al job-ului ne-am hotarat sa incercam o propria noastra afacere. AM alergat vreo 2 saptamani pana cand am reusit sa ne punem toatea actele in regula pentru a porni o afacere cu o agentie imobiliara. Ne-am infiintat firma, am pus toate actele in regula, ne-am inchiriat un sediu, ne-am facut carti de vizita si nu in ultimul rand ne-am inscriptionat masinile cu logo-ul firmei noastre pentru a da dovada de profesionalism.
                Am investit toate economiile noastre in aceasta afacere, undeva pe la 2000 de lei, bani stransi in mai bine de 6 luni. Pot sa va spun ca numai inscriptionarea masinilor ne-a costat undeva la 500 de lei insa avem mari sperante cu aceasta afacere. Am cazut de comun accord sa ne adresam doar clientilor care sunt interesati de vanzarea, respectic cumpararea imobiliarelor fiindca aici se obtine cel mai mare commission.
                Dupa calculele noastre putem supravietui undeva pe 4, maxim 5 luni fara clienti…si pana la urma urmei daca nu  avem succes cu aceasta afacere ne pute reintoarce oricand in randul salaritilor cu un job.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu