sâmbătă, 22 august 2015

Masajul erotic in Cupluri - o salvare a relatiei ??

Am citit recent pe forumul ele ca cea mai buna metoda pentru ca un cuplu sa-si exploreze trupurile si sa ajunga la niveluri cat mai mari ale intimitatii este prin practicarea masajului erotic. Acest tip de masaj este compus din atingeri pline de dragoste ale partnereului, atingeri care vor trezi senzatii erotice si afective dintre cele mai profunde. Realizat ca la carte, masajul erotic poate fi considerat de unele cupluri cea mai intima experienta traita vreodata. Conditia de baza care trebuie respectata cu sfintenie pentru un masaj erotic de vis este oferirea atentiei cuvenite partenerului din cuplu pentru a-l descoperi si stimula pana si cea mai mica parte a corpului.
Pentru un masaj erotic reusit ai nevoie de cateva lucruri esentiale:
- Pregatirea unei atmosfere care sa stimuleze senzualitatea. 
Pentru aceasta se recomanda folosirea unor lumanari care sa ofere o lumina difuza.
- Folosirea unor betisoare parfumate care sa confere senzualitate.
- Folosirea unui ulei special pentru masaj, ulei care are puterea de a relaxa dar care este si afrodisiac in acelasi timp. In timpul masajului cu ulei, nu trebuie omise zonele erogene…dimpotriva trebuie sa fie foarte bagate in seama.
In urma studiilor intense dar si a statisticii efectuate in zeci de ani s-a ajuns la concluzia ca exista 5 zone perfecte pentru un masaj erotic reusit:
1. Fata care are multe zone receptive la stimuli sexuali: fruntea, gura si nu in ultimul rand, ochii.
2. In zona gatului se regasesc multe terminatii nervoase care stimulate cum trebuie vor duce la o relaxare completa a intregului corp. Dupa ce v-ati dat cu ulei in mana, trebuie masat gatul cu miscari care sa se prelungeasca si pe spatele partenerului.
3. Spatele este o zona plina de muschi si de nervi care va reactiona chiar si la cea mai mica atingere. Se incepe cu mangaieri usoare de la gat si pana la fese, se sufla incet pe pielea partenerului, sfarsind cu mangaierea in partea de jos a feselor partenerului.
4. Organenele genitale ale femeilor. Cu mana imbibata de ulei se actioneaza asupra vulvei avand grija sa aveti degetele usor indreptate spre anus, dupa care se trage usor afara neuitand sa atingem si clitorisul (cel mai mare stimul al femeilor).
5. Organele genitale la barbati. Cu o mana trebuie cuprinse testiculele, iar cu cealalata se cuprinde penisul. Se efectueaza miscari de sus in jos, cu diferite niveluri de intensitate neuitand de ulei de masaj pentru o mai buna lubifiere.
Pentru a va convinge ca tot ce am scris mai sus este adevarat va invit sa incercati la Confidential, unul din cele mai mari saloane de masaj erotic din Bucuresti pentru a incerca atat masaj pentru cupluri, cat si cel individual. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu