miercuri, 30 noiembrie 2022

MovKinetic, cabinetul de kinetoterapie pe care vă puteți baza mereu

Pentru a vă calma durerile musculare sau articulare, există o singură soluție – apelarea la un cabinet de kinetoterapie, locul unde puteți să vă bucurați de servicii medicale profesionale, așa cum este și clinica de recuperare medicală, MovKinetic.

Iată ce trebuie să știți despre această ramură medicală!

Kinetoterapia este o disciplină paramedicală care are ca scop reabilitarea, tratarea, relaxarea mușchilor unui pacient prin acționare manuală sau cu ajutorul echipamentelor. De regulă, practica se face prin exerciții fizice realizate împreună cu un specialist, care va ști exact ce aveți nevoie, astfel încât să nu mai simțiți niciun fel de disconfort. Mai presus de toate, un bun spcialist dintr-un cabinet de kinetoterapie poate să vă ajute în ceea ce privește ameliorarea mai multor dureri musculare și articulare, fără riscul de reacții adverse nedorite.

Kinetoterapeutul se poate baza și pe ajutorul diverselor instrumente tehnice pentru a-și trata pacientul, iar aici putem aduce în discuție aparate care produc ultrasunete, vibrații, stimulare electrică, sau chiar aparate de crioterapie.

Când să consultați un kinetoterapeut?

Consultarea unui kinetoterapeut este necesară mai ales în contextul reabilitării, în urma unei boli sau a unui accident. Acest lucru face posibilă tratarea diferitelor probleme motorii, chiar și paralizia. Kinetoterapia este deosebit de eficientă în cazul unor afecțiuni sau traume precum:

-       Probleme musculare și/sau articulare (entorsă etc.)

-       Accidente casnice, cât și la locul de muncă

-       Dureri recurente la nivelul sistemului musculo-scheletic, permițând pacientului să se poată mișca fără dificultate

-       Diferitele tulburări motorii

-       Sechele postoperatorii

-       Dificultăți de respirație

MovKinetic, clinica care vă pune din nou pe picioare

Dacă ați trecut recent prin vreun episod nefericit prin care v-ați ales cu diverse dureri musculare sau articulare, acum puteți apela cu încredere la cabinetul nostru de recuperare medicală din București, MovKinetic are alături numai medici cu experiență în domeniu, profesioniști, care vor ști cu precizie ce anume trebuie să facă pentru a vă ajuta să vă recăpătați cele mai importante funcții, prin exerciții fizice, precum și prin diferite practici care vă vor face să vă simțiți din nou în plină formă.

Dacă doriți să vă programați la noi și să luați legătura cu unul din medicii noștri, tot ceea ce trebuie să faceți este să sunați la numărul de telefon de pe site și veți primi un răspuns de îndată. Suntem alături de pacienții noștri ori de câte ori starea de bine este influențată de diverși factori. Prin urmare, puteți avea maximă încredere în serviciile noastre și în profesionalismul doctorilor care fac parte din colectivul cabinetului de kinetoterapie și recuperare medicală de la MovKinetic.

Alegeți să vă simțiți din nou în plină forță și cât mai relaxat în propria piele, beneficiind de recuperare medicală în clinica MovKinetic!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu