vineri, 1 octombrie 2021

Limarom, locul în care avem tot ceea ce au nevoie medicii și asistentele

Astăzi vă propunem să descoperiți gama de halate medicale de la Limarom! Oricare ar fi funcția pe care o aveți în vastul domeniu medical, halatele medicale pentru personalul specific indică profesionalism din domeniul sănătății, fie ca vorbim despre medic, asistenți medicali sau despre paramedici. Fiecare dintre aceștia trebuie să poarte halate medicale medicală menite să îi ajute să se protejeze de virusuri, bacterii sau infecții din spitale.

Culoarea albă a îmbrăcămintei medicale este un semn de igienă și curățenie. Halatul/haina medicală albă conferă siguranță, deoarece este o barieră pentru germeni și substanțe nedorite, protejând atât profesioniștii din domeniul sănătății, cât și pacienții. Cu toate acestea, nimic nu vă împiedică să optați pentru orice tip culoare. Ce-i drept, cu halate profesionale de o culoare mai vie puteți activa în domeniul îngrijirii, ca infirmier. Astfel, dacă sunteți îngrijitori sau asistenți, puteți opta pentru halate medicale colorate.



Pe de altă parte, halatele medicale albe ce au culoare mai vie, fiind mai colorate, aduc o notă de veselie, adesea apreciată de pacienți. Halatele albe sunt mai curând potrivite pentru profesiile de biochimie, în special asistenți de laborator, chimiști. În acest caz este vorba despre bluze albe lungi, cu mâneci lungi și din bumbac 100%. În ceea ce privește halatele și bluzele medicale colorat , acestea sunt potrivite pentru multe profesii din domeniul sănătății, cum ar fi farmacist, dentist, kinetoterapeut, asistent medical, moașă, oftalmolog etc.

De asemenea, halatul medical trebuie să fie impecabilă în fiecare zi. Prin urmare, întreținerea sa frecventă trebuie să fie ușoară. Ținutele medicale oferite de Limarom sunt făcute să reziste în timp. Realizate din bumbac, acestea sunt ideale pentru chimiști, farmaciști sau asistenți de laborator. De asemenea, ideal sunt și uniformele din bumbac poliesteric, pentru că multe dintre ele pot spălate și ușor de întreținut. Unele dintre țesăturile noastre din policoton sunt special concepute pentru a oferi catifelarea bumbacului pe partea pielii și rezistență eficientă la exterior.

Umanizarea relației cu pacientul este importantă și acest lucru poate duce la o relație profesională mult mai strânsă. De asemenea, personalizarea acestor echipamente și halate medicale îmbunătățește imaginea ta profesională și, de altfel, facilitează comunicarea cu pacienții, dar și cu colegii de breaslă.

Limarom vă oferă șansa să vă faceți ținutele unice prin personalizarea acestor uniforme, când puteți practic să vă imprimați numele, prenumele, precum și funcția pe care o aveți,  Totodată, Limarom vă stă la dispoziție pentru a vă oferi echipamente la cele mai bune standarde, dar și pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră urgente.

Alege o firmă cu experiență în realizarea de echipamente medicale și bazează-te în orice moment pe Limarom. Suntem aici pentru tine oricând ai nevoie să îți cumperi ceva nou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu