miercuri, 1 aprilie 2020

Am ales sa fac economii cand circul cu masina


Poluarea cauzata de autoturisme se dovedeste a fi o problema importanta la nivel global, motiv pentru care e important sa fie gasite masuri adecvate prin care situatia sa fie gestionata asa cum se cuvine. Incep sa fie impuse din ce in ce mai multe masuri cu privire autoturismele echipate cu motoare Diesel, care de altfel erau si printre cele mai economice, ceea ce presupune ca soferii sunt in cautarea unor alternative. In acest sens putem aminti de instalatii gpl de la agr prin intermediul carora sunt aduse mai multe avantaje importante ce merita a fi descoperite.

Performante maxime
Nu exista minusuri aduse de kit-urile GPL dar trebuie mentionat ca scade puterea motorului cu circa 3%, cu toate ca aceasta cifra nu este sesizata de cei mai multi soferi. In schimb, cu aceasta ocazie se prelungeste durata de viata a motoarelor cu minim 2 ani pentru ca gazul petrolier lichefiat este mult mai curat decat benzina sau motorina si nu mai intervin substante nocive care sa se depuna pe componente.

Instalare rapida
E bine de stiut si ca nimeni nu trebuie sa isi faca griji cu privire la instalarea acestor sisteme, intrucat totul se desfasoara in decurs de doar cateva ore. Totusi, este esential ca procedura sa se desfasoare doar in service-urile acreditate si sa fie respectate verificarile care trebuie efectuate la fiecare 2 ani, procedura similara cu cea a ITP-ului in lipsa careia masinile nu pot circula pe drumurile publice.

Pentru orice masina
Sistemele GPL de la AGR pot fi dedicate oricarui autoturism, ceea ce presupune ca nu conteaza daca conduci un autoturism Dacia Logan, Volkwagen Golf, Opel Astra, Ford Focus sau oricare altul, trebuie doar sa te interesezi si sa alegi varianta potrivita pentru nevoile tale.

Mai mult spatiu la dispozitie
De asemenea, chiar si atunci cand alegi sisteme GPL accesibile din punct de vedere financiar te poti orienta catre unele prezente sub forma rotii de rezerva. Asadar, nu doar ca acestea sunt mult mai compacte si ocupa mai putin spatiu, dar vor putea inlocui cu brio roata de rezerva, ceea ce presupune ca avem acces la intreaga suprafata a portbagajului.

Economii mari
Bineinteles, principalul scop pentru care soferii se orienteaza catre instalatii gpl de la agr e reprezentat de faptul ca ajung sa economiseasca mult de fiecare data cand circula cu masina. Economii ajung pana la 40%, iar cu exceptia autoturismelor electrice nu exista solutii care sa fie atat de eficiente din punctul de vedere al consumului. Oricine poate apela la MonteazaGPL pentru a se orienta catre cel mai bun kit prin care sa se bucure de cele mai bune performante ale masinii sale, dar si de economii semnificative.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu