miercuri, 23 martie 2016

Proiectoarele Led cu Senzor de Miscare

             Tehnologia LED s-a dezvoltat simtitor in ultimii ani, astfel ca astazi se gasesc pe piata produse gata sa ne faca viata mult mai confortabila, printre care si proiectoarele LED cu senzor de miscare, ideale in nenumarate situatii. Fie ca se doreste iluminarea unui teren de fotbal doar pentru o ora sau doua, fara a mai fi astfel nevoie de cronometru, sau de iluminarea unei incaperi din locuinta doar la depistarea miscarii, acest senzor este foarte eficient pentru economii importante la facturile de electricitate, ce se injumatatesc.

Avantajele proiectoarelor LED cu senzor de miscare

            Pe langa consumul scazut de energie, de regula, aceste proiectoare propun 3 tipuri de setari si anume, un timer pe care il regleaza consumatorul dupa preferinte si necesitati, precum sensibilitatea la lumina si cea la distanta. Puterea medie este de 10W, iar durata de viata depaste 10 ani cu usurinta, consumatorii avand posibilitatea de a alege dintre diferite culori, astfel incat nuanta luminii sa se asorteze cu incaperea.

          Intensitatea luminii este de 800 de lumeni, iar proiectoarele pot fi folosite si in aer liber, fiind rezistente la apa, praf si gunoaie datorita carcasei metalice confectionata din aluminiu. De asemenea sistemul de prindere special permite ca unghiul luminii sa fie ajustat dupa nevoie. Astfel, proiectoarele LED cu senzor de miscare sunt ideale in locuinta, dar si in diferite spatii comerciale, magazine, gradini, hale, depozite, tunele, cladiri importante si nu numai. Datorita faptului ca proiectorul nu emite radiatii ultraviolete, LED-ul nu atrage insectele zburatoare. In plus, aceste dispozitive sunt ecologice si nu au in componenta substante nocive precum mercur sau plumb, fapt specific becurilor incandescente obisnuite.

          Cu alte cuvinte, consumatorii beneficiaza de un consum foarte redus de energie, astfel ca investitia se recupereaza in termen scurt, in timp ce lumina distribuita uniform nu produce efecte negative, iar proiectorul promite o lunga durata de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu